Korfbal Znojmo

nove-logo-klubu

Reprezentační víkend

Tento víkend se konalo korfbalové reprezentační soustředění, kterého se zúčastnili i talentovaní mladí hráči a hráčky ze znojemského klubu. V kategoriích U19, U17 a U15 se naši sportovci mohli pyšnit účastí a prokázali své dovednosti také v národním týmu.

Jitka Pavlíčková, René Křupal, Lenka Pavlíčková a Vojtěch Malačka, všichni členové znojemského klubu, se podíleli na intenzivním tréninkovém programu během tohoto reprezentačního soustředění. I přes absenci oficiálních zápasů byl důraz kladen na zdokonalení individuálních dovedností, taktickou přípravu a posílení týmového ducha.

Ve skupině U19 se Jitka Pavlíčková a René Křupal ukázali jako pevný pilíř týmu, přičemž jejich houževnatá práce na tréninku slibuje světlou budoucnost českého korfbalu. Lenka Pavlíčková v kategorii U17 a Vojtěch Malačka v kategorii U15 rovněž prokázali svůj talent a odhodlání stát se klíčovými postavami české korfbalové scény.

Soustředění bylo příležitostí k posílení týmového ducha a vzájemné spolupráce mezi hráči. I když se nehrály žádné oficiální zápasy, hráči měli možnost pracovat na svém vývoji a získat cenné zkušenosti pod vedením zkušených trenérů.

Toto soustředění představuje jednu z klíčových fází přípravy korfbalistů na nadcházející mezinárodní turnaje. Věříme, že tato skupina mladých talentů bude i nadále reprezentovat naši zemi s hrdostí a vášní pro tento unikátní sport. Gratulujeme všem účastníkům soustředění k jejich úspěchům a přejeme jim mnoho dalších úspěchů na korfbalovém poli.

 

nove-logo-klubu