Korfbal Znojmo

nove-logo-klubu

Domácí vítězství

V sobotu se na domácím hřišti  odehrál napínavý zápas proti týmu Vosíme.cz Prostějov. Celý zápas byl pozoruhodně vyrovnaný, až do posledních vteřin, kdy se rozhodl o vítězství hráč Tomáš Toufar.

Přestože první poločas skončil s těsným vedením 9:8 pro domácí tým, bylo cítit napětí a očekávání na obou stranách. Oba týmy předvedly kvalitní výkony a neustále se střídaly v bodování.

Ve druhé polovině zápasu se tempo nezvolňovalo, a diváci byli svědky statečného boje o každý bod. Tým Vosíme.cz Prostějov se nevzdával a naopak dokázal několikrát otočit skóre ve svůj prospěch.

Čtyři vteřiny před koncem utkání přišel ten okamžik, na který budou fanoušci dlouho vzpomínat. Tomáš Toufar se postavil ke střelecké pozici a proměnil  svou jedinou střelu v celém zápase. Jeho trefa znamenala rozhodující bod, který zajistil domácímu týmu vítězství 19:18.

Nejlepším střelcem zápasu byl Jakub Žák, který se blýskl šesti koši.

Zápas mezi oběma týmy rozhodně poskytl divákům hodnotné sportovní drama plné emocí a napětí. Obě mužstva si zaslouží uznání za bojovnost a fair play.

Po zápase bychom chtěli vyjádřit upřímné poděkování našim věrným fanouškům za jejich nekonečnou podporu. Vaše energie a povzbuzení jsou pro náš tým neocenitelné a tvoříte nezbytnou součást naší korfbalové rodiny.

Dále chceme vyjádřit velké díky našim partnerům zápasu, firmám Apec a Bentim. Vaše podpora a spolupráce jsou pro nás klíčové, a jsme rádi, že můžeme společně přinášet kvalitní sportovní zážitky našim fanouškům.

Rovněž děkujeme našim partnerům poločasové soutěže, LUi Chocolate a Bentim. Vaše štědrost a podpora nám umožňují poskytovat atraktivní a zábavné akce během přestávek.

nove-logo-klubu