Korfbal Znojmo

nove-logo-klubu

Jsme v semifinále!!!

Po napínavém souboji na palubovce Prostějova se náš A-tým opětovně utkal s protivníkem, kterého se mu podařilo porazit. Zápas, který se odehrál včera, nezklamal a diváci byli svědky dramatického střetnutí plného emocí a napětí.

Naši hráči vstoupili do zápasu s cílem získat důležité body a posílit svou pozici tak, aby již měli jistotu semifinále. Po rychlém a bohatém na koše počátku utkání se tempo hry postupně zpomalilo, avšak napětí zůstalo vysoké až do posledních okamžiků.

Deset minut před koncem utkání se zdálo, že domácí tým má zápas pod kontrolou, když vedl 20:18. Nicméně naši hráči a hráčky dokázali vyrovnat a vstoupit do poslední pětiminutovky za stavu 21:21. Obě družstva se snažila najít cestu k vítězství, avšak přesnost v zakončení jim unikala.

V poslední minutě zápasu se odehrála klíčová chvíle, kdy prostějovský tým neproměnil nadějnou střelu z dálky, zatímco znojemský hráč Tomáš Toufar skóroval deset vteřin před koncem a rozhodl tak o vítězství svého týmu s konečným výsledkem 21:22.

Tímto vítězstvím jsme si zajistil výhodu domácího prostředí pro první zápas semifinálové série, který se odehraje 20. dubna v 15:00 ve znojemské hale. Ovšem ještě není nic rozhodnuto, a fanoušci mohou očekávat napínavé pokračování v boji o postup do finále.

nove-logo-klubu